keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Terveisiä sairastuvalta

Ei ole todellista. Se oli suunnilleen ainoa ajatukseni kun toissa viikolla huomasin tulleeni kipeäksi. En yleensä sairastele, mutta syystä tai toisesta kerran 3-5 vuodessa saan jonkun astetta tymäkämmän kulkutaudin, josta toipuminen vie viikkoja. Tällä kertaa se tuli äänen menetyksen ja yskän muodossa. Varsinkaan alahengitysteihin pesiytyvää flunssaa mulla on aivan ääriharvoin. Edelliskerrasta on se 3 vuotta aikaa, silloin kuumeilin viikon verran enkä jaksanut kävellä parkkipaikan toisesta päästä toiseen, tuntui, että happi loppuu. Nyt onneksi pääsin vähän vähemmällä ja kotona oli hyvin hiljaista yskimistä lukuunottamatta.

Kerrassaan hehkeä sairastamisasu


Kun itse aloin toipua, sain kiidättää piipaakyydillä meidän 1-vuotiasta Molla-labbista päivystävälle eläinlääkärille iltamyöhällä. Neiti meni flegmaattiseksi eikä ruokakaan maistunut, joten silloin on ko. rodun tuntien yleensä hätä suurimmillaan. Käynti oli onneksi nopea ja aiheellinen muttei vakava, Mollalla oli kuumetta ja tulehdusarvot taivaissa, kipulääkettä ja antibioottikuuri ja nyt mennään jo entistä kyytiä. Vaan eipä aikaakaan kun heräsimme yöllä toisen koiramme, Aapo-staffin kouristeluun, ilmiselvä epilepsiakohtaus, ensimmäinen laatuaan :( Nyt on hänen vuoronsa eläinlääkärireissuun, luultavasti se ei yhteen edes jää. Mies on siis ainoa terve ollut tässä taloudessa ja toivottavasti pysyykin, tällaista rumbaa ei nimittäin kukaan jaksa.

Pakurikaakaota kului muutama kuppi (litra) :)


Tästä tulee nyt tällainen pikakuulumispäivitys, ihan oikeita postauksiakin on luonnoksissa jonossa, jahka tokenen sen verran takaisin elävien kirjoihin, että saan ne käsiteltyä.

Mutta hei, kaikki oululaiset ja ulkopaikkakuntalaisetkin! Teen tätä nykyä ohjauksia kuntokeskus Liikussa, joten jos kaipaat koutsia itsellesi niin otappa yhteyttä. 

Samoin pt-palveluiden ja ravintovalmennuksen hinnastoa on päivitetty ja uusia palveluja lisätty, tsekkaa ne KuntoILOn nettisivuilta. 

Ruokavaliolla on tällä hetkellä kysyntää, eli jos tahdot lisää jaksamista, virkeyttä ja energiaa, ja pysyä terveenä, eikä sinua haittaa vaikka kehonkoostumus siinä sivussa muuttuu parempaan suuntaan, saa ruokavaliota (henkilökohtaisesti räätälöityjä) tällä hetkellä joko viikoksi hintaan 69€ tai kuukaudeksi (sisältää myös reseptejä ja kauppalistoja) hintaan 199€. 

Nämä ja monet muutkin palvelut onnistuvat etänä, joten voit asua missä hyvänsä. 

Ja keskiviikkoisin kahvakuulaan Talvikankaalla, seuraa ilmoittelua Facebook-sivuilla!
Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti