perjantai 7. helmikuuta 2014

Sneak peek!

Hello!

Reissunainen on kotiutunut :) Univelkaa on jonkin verran jäljellä vielä aikaisten aamujen vuoksi, joten mitään sen kummempaa ei ole vielä tänäänkään luvassa.

Ajattelin tulla hiukan vihjailemaan tulevasta kuvien muodossa. Tämänhenkisiä postauksia tulossa, ainakin kaksin kappalein...

                               

                               


                               


Nämä surullisen kuuluisat kuivatut mangopalat ovat päivän puheenaihe taas, viimeksihän näistä oli juttua tuolta puolihämärästä hotellihuoneesta reissun päältä, kun nälkäisenä niitä himosin, mutta en saanut pussia auki ja ne jäivät syömättä. Universumi ilmeisesti yritti viestittää jotain sillä hankalalla pussilla minulle, sillä kotiin eilen palattuani ja tietysti sitten niitä mangoja maisteltuani aloin ihmetellä, kuinka roikun jääkaapinoven kahvassa taas vanhaan tuttuun malliin? Jäljet veivät sylttytehtaalle ja huomasin, että nämä mangot on kuivateltu sokeripinossa! Eli siis, jos missiosi on vältellä sokeria, älä osta näitä, tai jos olet jo ostanut, älä syö. Tai syötä jollekin, joka ei älä käyttäytyä kuin addiktoitunut villi-ihminen (kuten minä) hiukan sokeria saatuaan. Tätä se teettää kun hattarapäänä reissaa. Sinänsä tietysti onnekasta etten eksynyt reissussa tai jotain muuta katastrofaalista, eli kun ihan täydellistä suoritusta ei oikein voinut vaatia niin tuli ostettua sokeroituja mangoja. Oh well, näitä sattuu :)

                               


Toivotan sinulle kamu, oikein leppoisaa ja rentouttavaa viikonloppua. Nuku hyvin ja helli itseäsi hyvää tekevällä ruoalla :)
Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti