torstai 11. kesäkuuta 2015

Supermood by Anne Kukkohovi

Minulla oli etuoikeus tässä hiljattain tavata Anne Kukkohovi, ja sain vaihtaa hänen kanssaan muutaman sanan ja ajatuksen hänen viime vuonna lanseeraamastaan Supermood-luonnonkosmetiikkasarjasta.

Olen nyt tutustunut ja käyttänyt Supermoodin ensimmäisenä lanseerattua Egoboost-linjaa, ja en ole aivan varma, löydänkö riittävästi voimasanoja ja ylistäviä adjektiivejä tämän postauksen kirjoittamiseen, jotta tuotteet saisivat itselleen riittävästi oikeutta.


Katja & Anne

Ensinnäkin, Anne on aivan upea persoona. Kuten varsin usealla luonnonkosmetiikkasarjalla, Supermoodillakin on tarinansa ja filosofiansa. Anne kertoi, että sarjan kehittely lähti ensinnäkin tietysti unelmasta, mutta myös tarpeesta, ja nimenomaan henkilökohtaisesti koetusta tarpeesta (lapsen allergia ja oma astma, jotka johtivat turhien kemikaalien välttelyyn).

Tuo tarve on nimenomaan sarjan punainen lanka, ja se selitti varsin paljon kun ajattelee tuotevalikoimaa. Tavallisesti kosmetiikkasarjojen tuotelinjoja luodaan eri ihotyypeille, mutta Supermood lähestyy asiaa eri näkökulmasta: pääsääntöisesti kaikki tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja tuotteet valitaan  nimenomaan tyydyttämään jokin tarve. Tuhkimotippaa tuomaan välitöntä hehkua ja napakkuutta, kosteuttavaa seerumia antamaan lisäkosteutta joko sellaisenaan tai kosteusvoiteeseen sekoitettuna, liinavaatetuoksua tukemaan hyvää, palauttavaa unta.

Supermood ei ole vain kosmetiikkasarja vaan se on holistinen kosmetiikkasarja. Anne on ymmärtänyt, ettei kauneus ole pelkkää ihonhoitoa ja naamanrasvausta, vaan Supermoodissa on tarkkaan mietitty tuoksumaailma tukemaan kutakin "moodia", sisäistä kauneutta vaalivat tuotteet, vain välttämättömistä raaka-aineista koostuvat inci-listat, loppuun asti viilatut koostumukset ja mikä tärkeintä: kuhunkin tarpeeseen sopiva tuote, joita voi miksata keskenään lähes mielinmäärin. Sarja on brändätty huolellisesti ja tämä on huomattu myös maailmalla. Kauniit pakkaukset ja niiden upea, persoonallinen design on saanut runsaasti kiitosta.Kauneus on tuntua, tuoksua, sisäistä hoivaa ja fiilistä (eli moodia). Sisäistä hehkua ja hyvinvointia tuetaan mm. Egoboost-linjan kauneussuklaalla (sisältää kollageenia) ja Inner Beauty Powderilla eli kauneusjauheella, joka sisältää pakurikääpää, kollageenia, mustaherukkaa ja c-vitamiinia.

Supermood on siis uusi kotimainen ekokosmetiikkasarja, joka sisältää vain laadukkaita ja tarkoin valittuja, ekosertifioidun kosmetiikan tasoisia raaka-aineita. Tuotteet valmistetaan ekosertifoidulla tehtaalla, Ecocert-standardien mukaan. Sarjalle ei kuitenkaan ole haettu Ecocert-sertifikaattia, sillä Egoboost-linjassa käytettyä pakuria ei voi sertifioida sillä se on villinä kasvavaa.

Sarja on ainutlaatuinen myös inci-listan nerokkaan oivalluksen vuoksi: jokaiseen tuotteeseen on symbolein merkitty raaka-aineet, jotta on helppoa erotella toisistaan kyseessä synteettinen aineosa, luomuviljelty raaka-aine vai luonnollista alkuperää oleva aineosa.


Egoboost


Linjan pääraaka-aine on pakurikääpä. Pakuri on poikkeuksellisen antioksidanttirikas lahottajasieni ja sitä on käytetty vuosisatojen ajan ihan eheyttämiseen ja pigmenttivirheiden korjaamiseen.

Jokainen, joka joskus on lukenut naistenlehdistä kosmetiikkamainoksia tai ollut ylipäätään tekemisissä kosmetiikan kanssa tietää, että hyviä ja kauniita lupauksia on 13 tusinassa. Luvataan kiinteyttä ja hehkua. En itse koe olevani kovin ryppyinen vielä tässä vaiheessa elämääni (kiitos myös rasvoittuvan ihon), enkä kärsi tummista silmänalusista, mutta turvotuksesta tiettyinä aamuina kyllä. Ja tietyt aamut johtuvat yleensä huonoista yöunista, migreenistä tai joskus siite- tai katupölystä. Tässä päivänä eräänä käsissäni oli kaikki 3, katupölykausi pahimmillaan, aivan liian vähän unta ja kamala migreeni. Vaikutti siltä, että joku oli yön aikana teipannut prinssinakin puolikkaat meikäläisen luomille, sen verran pahasti olivat turvoksissa. Hamusin kaapista Eyes Wide Open -silmänympärysseerumin ja One Minute Facelift -seerumin kasvoille, läväytin molemmat naamaparkaani päivävoiteen kanssa ja avot, hetken päästä jopa näin kunnolla.

One Minute Facelift -seerumi on Egoboost-linjan tähtituote. Harvoin olen ollut niin yllättynyt jonkun tuotteen välittömästi liftaavasta vaikutuksesta kun olen ollut tämän ja Eyes Wide Open -silmänympärysseerumin (joka btw on jatkuvassa aamukäytössäni). Voin käsi rehellisesti sydämellä todeta, että tuon silmänympärysseerumin ja Moisture Kick -kosteuttavan seerumin tulen hankkimaan myös uudestaan, niin paljon niistä pidän.

One Minute Facelift & Eyes Wide OpenSain aluksi tuotelinjan tuotteista punoitusta kasvoilleni, se kuitenkin tasoittui nopeasti, mutta hetken ehdin jo miettiä mistä moinen johtuu (pakurikääpäähän ei suositella penisilliiniallergikoille, en tiennyt tätä ja olenkin käyttänyt pakuria sisäisesti jo vuosia ilman minkäänlaisia oireita, joskin penisilliiniallergiani onkin lähinnä varotoimi epäilyn vuoksi). Kysyin Annelta tästä, ja hän kertoi reaktion olevan normaali, tuotteet ovat sen verran tehokkaita, että pientä punoitusta voi alkuun esiintyä ja minullakin tämä siis hävisi ajan myötä kokonaan ja oli hetkellistä muutenkin. 


Beauty Sleep


Linjan pääraaka-aine on merifenkolin kantasolu. Linjan tuotteet ravitsevat, rauhoittavat ja valmistavat kehoa ja ihoa palautumaan yön aikana. (Bloggaajan huomio: linjaan on tulossa vielä tuotelisäyksiä myöhemmin.) 

Kolmas sarjan lempituotteeni löytyy Beauty Sleep -linjasta, ja se tuskin tulee minut tunteville yllätyksenä :) Nimittäin öljypuhdistus Ritual Oil Face Wash. Olen käyttänyt kaksoispuhdistusta (öljy + geeli tms. muu puhdistus kasvoveden lisäksi) jo vuosikaudet, se on Suomessa vielä vähän tuntemattomampaa, mutta onneksi jo ehkä hiukan lisääntymään päin. Puhdistusöljyhän on siinä mielessä (etenkin meikin poistoon) loistava, että se on hyvin hellävarainen eikä liuota iholta sen omaa, suojaavaa hydrolipikalvoa mutta puhdistaa silti rasvaisenkin ihon tehokkaasta liuottamalla rasvaa ihohuokosista asti. Ja onhan se loistava tuote putsata myös silmämeikki, myös vedenkestävä sellainen.

Tämä Supermoodin öljypuhdistus on jokseenkin ainutlaatuinen, en ole vielä koskaan törmännyt vastaavaan. Se nimittäin sisältää hoitavien öljyjen lisäksi myös peseviä ainesosia, joten oikein käyttettynä se myös vaahtoaa hiukan. Tämmöiselle rasvoittuvallekin iholle se riitti puhdistukseksi ihan yksinään, ei tullut tarvetta (kuten öljypuhdistusten jälkeen yleensä tulee) sipaista kasvot vielä kertaalleen jollain tavallisella putsarilla. Aivan ihana tuote, joka löysi tiensä kylpyhuoneeseeni samantien sitä kerran kokeiltuani.Ainoat miinukset olisin antanut muutamien tuotteiden (puhdistusöljy ja Eyes Wide Open -silmänympärysseerumi) pumppumekanismista, mutta nämäkin ovat jo tiedossa ja muuttumassa toimivampiin vastaaviin.

Sarjan kolmas linja Youth Glow lanseerataan ensi syksynä. Minä ainakin odotan jo malttamattomana :)Bookmark and Share

2 kommenttia:

  1. Hei Katja! Onpa paljon kiinnostavia Supermood tuotteita, pitääpä katsoa tuo Hyvinvoinnin valikoima :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat ihan huipputuotteita :) Kannattaa ehdottomasti tutustua!

      Poista