lauantai 6. joulukuuta 2014

Jolien joulu

Kuten tuossa edellisessä postauksessa mainitsin, olen aivan ihastunut luonnonkosmetikkaan, ja siihen, miten tehokasta se on synteettiseen verrattuna. Jolien webshopissa näyttäisi olevan voimassa alekoodi (14.12 asti, ei koske joulupaketteja), jolla saa -10% hinnasta pois Patykan, Absolutionin ja Iroisien tuotteista koodilla jolienjoulu.  Pakkohan tuollainen tilaisuus on hyödyntää! Laadin listan niistä tuotteista, joita olen jo kokeillut tai haluan jossain vaiheessa kokeilla, ja joista olen kuullut pelkkää hyvää.

  



Absolution Le Baume
Absolution Le Baume on ravitseva ja suojaava kuivan ihon monitoimivoide. Se on ihanteellinen viimaa ja kylmää vastaan (ja sitähän riittää näillä keleillä), ja sopii rohtuneille huulille, kuiviin nenänpieliin, kyynärpäihin, kantapäihin, polviin ja vaikka pieniin kuiviin ihottumiin. Hintakaan ei muuten päätä huimaa kun ottaa huomioon koon 7g. Ostoskorissa, check!

Iroisie Soin Parfait BB-voide
Iroisie Soin Parfait BB-voide

Iroisielta palan halusta kokeilla BB-voidetta, se on kuulemma suurinpiirtein maailman paras. tai ainakin lähellä. Se on suojaava (sisältää aurinkosuojankertoimen 25) ja hoitava (hoitaa ihoa anti-age -voiteen tavoin) ja sen sävy sopii skandinaaviselle iholle. Tein pitkään vertailua BB-voiteista ja mitä enemmän asiaan perehdyin, sitä vakuuttuneemmaksi tulin, että Iroisien Soin Parfait BB-voide on paras. 

Toinen tuote Iroisielta, jonka tulen jossain vaiheessa testaamaan on kauneusnaamio Masque de beauté. Piristää väsynyttä ihoa, antaa uutta hehkua, kirkastaa väriä ja elvyttää pintaverenkiertoa. Mitä muuta ihminen voi toivoa? Naamion väri on muuten ihana limenvihreä ja tuoksu syötävän sitruksinen. 
BIOKALIFTIN RADIANT CLEANSING RITUAL
Patyka 3-step puhdistus

Patykalta ei voi olla valitsematta legendaarista 3-step puhdistusta. Tämä trio saa ylistäviä kehuja missä ikinä puheenaiheena onkaan ja on kaikille ihotyypeille sopiva. Trio koostuu puhdistusöljystä, sen päälle levitettävästä puhdistusvaahdosta ja loppusilauksen viimeistelevästä kasvovedestä. Tuoksumaailma on hedelmäinen ja tuntuma iholla silkkinen. Olen itse käyttänyt jo pitkään puhdistusöljyä (etenkin meikin poistoon), ja on sanomattakin selvää, että tähän trioon tulen satsaamaan jossain vaiheessa. 

Hemmotelkaa itseänne ja läheisiänne <3 

Rauhallista itsenäisyyspäivää ja pian palataan reseptien merkeissä :)

psst. kuvat tuotekuvat Jolien sivuilta ja viimeisin sekä logot Googlen kuvahaulla.


Bookmark and Share

2 kommenttia:

  1. Kivoja tuotteita! Itse tilaan paljon Iherbistä. Oletko tilannut sieltä, olis kiva kuulla mitä? Toinen mistä olis kiva saada postaus on lisäravinteet, superfoodit ym. mitä käytät päivittäin! :-) Vai ootko jo tehny sellasen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tilaan iHerbistä ja oon kosmetiikkaakin kokeillut. Lähinnä vartalojuttuja Desert Essenceltä ja Nubian Heritagelta ja huulivoiteita Badger Companylta :) Tuotteissa ei sinänsä ollut mitään vikaa, olivat vain turhan tuhteja omalle iholleni. Joitain lemppareita oli esillä täällä: http://inhappinessandinhealth.blogspot.fi/2013/12/iherb-lisaravinteet-ja-superfoodit.html

      En muuten olekaan tehnyt varsinaisesti päivittäin käytössä olevista superfoodeista tai lisäravinteista postausta, otan sen ehdottomasti työn alle :) Joitain suosikkeja oon esitellyt esim. täällä: http://inhappinessandinhealth.blogspot.fi/search/label/puhdascaps

      Ja kiitos kommentistasi <3

      Poista