torstai 19. joulukuuta 2013

Vihersmoothie

Heipä hei toverit! Viime viikonlopun vapaamman syömisen jälkeen olen potenut koko viikon migreeniä, vie tehokkaasti kaiken intoilun ja tekemisen vain pakolliset-osastolle. Tänään oli ensimmäinen päivä, kun kykenin tekemään vähän lihaskuntotreeniä, sekin kevennettynä. Tämä on juuri se syy, miksi en yleensä syö viljatuotteita tai sokeria, kärsin siitä pitkään, joko migreenin muodossa tai muuten. Suutari pysyköön lestissään ja viljaton ruokavaliossaan, se on monet kerrat nyt huomattu.

Tänään olo alkoi olla jotakuinkin ihmismäinen, ja jaksoin tehdä pienen kuntopiirin tähän malliin:

vatsarutistus pallolla
takareisirullaus pallolla
nopeat kierrot kahvakuulalla
pään yliveto kahvakuulalla
linkkkuveitsi pallolla
kyykky pallo selän takana

Kaikki liikkeet 12 toistoa ja 2 kierrosta. Tuntui ihan mukavasti kun jaksoi keskittyä suorituspuhtauteen ja yksittäiseen toistoon määrän sijasta. Myöhemmin on tiedossa vielä hyötyliikuntaa kävelyn muodossa reilun tunnin verran. Jospa se tästä, olo kohenisi ja migreeni vihdoin talttuisi.

Lupasin jokin aika sitten vihersmoothien ohjeen. No tässä se nyt tulisi, ja on sellainen, josta aloittelevan viherpirtelönistin on varmasti hyvä aloittaa :) Laitan sulkuihin loppuun ne ainekset, joita ilmankin varmasti syntyy makoisa ja elimistölle hyvää tekevä smoothie.4 kiiviä
1 iso omena
2 isoa kourallista baby leaf pinaattia
1 mitta Fast vaniljaheraa
vettä
steviaa 
(1 mitta Emerald Balance -viherhauhetta)
(1 tl MSM-jauhetta)
(2 tl soijalesitiiniä)Soijalesitiiniä lukuunottamatta olen tilannut stevian, MSM-jauheen ja Emerald Balancen iHerbistä. Emerald Balance on kyllä yksi parhaimman makuinen viherjauhe, mitä olen koskaan maistanut. Viherjauheethan ovat siinä mielessä käteviä, että niissä on runsaasti hyvää tekeviä kasviksia, marjoja ja superfoodeja jauhemuodossa sekaisin, senkun mittaa vesilasilliseen tai smoothien sekaan, ja nauttii lopputuloksesta. Teen oman postauksen iHerbistä, ja niistä tuotteista, mitä itse sieltä tilaan säännöllisesti. Tuo viherjauhe on yksi niistä. 


Vihreän virkeää torstaita :)
Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti