maanantai 2. joulukuuta 2013

Baba Lybeck - Habaa

Katjan kirjanurkasta hyvää päivää. Luen paljon, enimmäkseen jännityskirjallisuutta, jonkin verran chick litiä, mutta myös säännöllisesti alani kirjallisuutta, ihan jo tutustumismielessä. Koen, ettei koskaan voi olla valmis ja aina voi oppia uutta.

Baba Lybeck sai minulta suuren hatunnoston tässä hiljattain, suorittaessaan täyspitkän triathlonin, eli Ironman-kisan Barcelonassa. Olen seurannut myös hänen blogiaan viime keväästä, jolloin hän kirjoitteli valmistautumisestaan Ironmaniin. Pidin kovasti hänen pedantista tavastaan kirjoittaa, ja ihailtavan kurinalaisesta, mutta samalla jotenkin todella leppoisesta elämäntyylistään. Oli siis itsestään selvää, että myös hänen uunituoreeseen kirjaansa on tartuttava. 



Kirja oli kaikinpuolin mukavasti koostettu, sisälsi faktaa ja Baban omia kokemuksia, sopivasti jaksotettuna. Ihanasti kuvitettua kirjaa voin suositella kaikille, niille, joille kuntoilu ja liikkuminen on rutiinia, ja etenkin niille, joille ei ole. Jos jotain, niin Habaa on nimittäin loistava motivaattori. Se vakuuttaa varmasti jokaisen siitä, että kuntoiluun ja liikkumiseen käytetty aika maksaa itsensä takaisin usein moninkertaisesti lisääntyneenä aktiivisuutena ja energiana. Ja kun otat liikkumisen tavaksi, saat parantuneen kunnon lisäksi hyvän mielen ja uudistuneen fyysisen olemuksen! Kuka tässä voi enää sanoa ei? Itsekään en voinut, oli pakko heilutella kahvakuulaa, ihan vain koska tuntui siltä :) 

Baba Lybeck - Habaa, suosittelen lämpimästi jokaiselle!
Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti