lauantai 29. maaliskuuta 2014

Aurinkoaddiktio

Joku on todennut joskus alkoholin saavan kaiken tuntumaan paremmalta, mutta minulla se on boosteri on aurinko. Joskus epäilyttää, että olen syntynyt aivan väärään maahan tai jopa pallonpuoliskolle, niin vaikeita pimeät talvet tahtovat olla. Tosin nyt näyttää siltä, että kevät olisi tulossa etuajassa, vielä kun aurinkoa näkisi vähän enemmän myös täällä Oulun seudulla, niin olisi kyllä huippua :)Tuli hankittu muutama uusi "työvaate",eli treenivaate. Pari pitkähihaista paitaa ja uudet kengät salille. Uudet lenkkarit kesäksi ovat myös tilauksessa, mun pari vuotta vanhat Adizerot ovat alkaneet kyllä tulla jo tiensä päähän. Miten tässä nyt enää malttaa odottaa kesäisiä lenkkeilysäitä, kun uudet lenkkarit polttelevat pian kaapissa?!

Sain viikonlopun treeneiksi tehtyä pari 50 minuutin sauvakävelylenkkiä ja yhden keskikroppatreenin. Sauvakävelyllä en ole käynyt pitkään aikaan, ja nyt alkoi olla suorastaan pakko, hartiat kaikesta muusta lihashuollosta huolimatta jumittavat aivan jatkuvasti ja migreeni tuppaa häiritsemään. Minullahan on jatkuva ongelma lihasten (ja lihaskalvojen) kireyden kanssa kilpirauhasen vajaatoiminnan vuoksi, vajaatoiminta kiristää jokseenkin kroonisesti tällä hetkellä lihaksia ja lihaskalvoja, ja voisi kuvitella että istun tönkkösuolattuna kaikki päivät jossain purkissa, sen verran jumissa tuppaavat olemaan :) Tähän olen sinnikkäästi harrastanut venyttelyä ja elvyttävää, pumppaavaa lihaskuntoharjoittelua, hierontaa ja putkirullausta. Postissa on juuri tulossa myös uusi Trigger Roller, joka toimii hiukan tehokkaammin kuin pelkkä pilatesrulla. Tästä tulen laittamaan kyllä käyttökokemuksia myöhemmin, kunhan rulla kotiutuu ja pääsen sitä testaamaan. No mutta siis, kyllä teki terää nuo sauvakävelyt, etenkin eilen tuntui, että ei olisi parempi olo voinut olla. Tein lihashuoltoa molempien lenkkien jälkeen, kepillä hiukan kiertoja ja muuta vatkausta ja venyttelyt päälle. Pikkuhiljaa tämä sinnikäs liikkuvuusharjoittelu näyttäisi alkavan tuottavan tulosta, liikkuvuus on alkanut hiukan parantua. Suosittelen kyllä jokaiselle kilpirauhasvaivaiselle ja miksei muillekin, joka vastaavasta kireydestä kärsii, säännöllistä ja sinnikästä venyttelyä. Sen voi mainiosti tehdä vaikka siinä samalla kun televisiota katselee, joten se aika ei ole keneltäkään pois :)

Viikonloppuun kuului myös hyvää ruokaa, kukkoa viinissä lauantaina ja pulled porkia tänään. Näistä kokkailuista vastasi siippa, itse lähinnä keskityin katselemaan vierestä :) Tavoistani poiketen eilen herkuttelin myös jäätelöllä leffan parissa, Sel8nne ja Kingis Lakritsi. Hyvää oli mutta tänään vatsa protestoi. Seuraava herkkupäivä näissä merkeissä sitten 3 viikon kulutta talvilomalla :)

Toivottavasti myös nämä hyvät unet jatkuvat, pari yötä olen nukkunut sikeästi ja hyvin, ilman ylimääräisiä herätyksiä. Huomenna on tiedossa toimistopäivä, ja toivottavasti näkyisi aurinkoakin! Sauvakävely saa toivottavasti myös jatkoa, hiukan täytyy jaksottaa koiran lenkityksen kanssa. 

Mukavaa alkavaa viikkoa <3

Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti