tiistai 1. huhtikuuta 2014

Lomia ja mielenkiintoista opiskeltavaa

Nyt on kuulkaa talvilomat vietetty. Vietin viikon kaukana sivistyksestä, miehen perheen mökillä. Tekipä hyvää! Viikko metsän keskellä, järven jäällä kävelyä (ja koiralle pallon heittelyä), ulkosaunaa ja auringonottoa.

Maisemat kohdallaan <3


Meillä on ollut tapana viettää mökkielämää jo vuosien ajan, muutamia viikkoja vuodessa, niihin jää kyllä koukkuun, erityisesti kesällä, jos on kauniit ilmat. Monesti silloin ulkona hurahtaa lähes koko päivä, vaikkei tekisi muuta kuin lukisi kirjaa riippukeinussa ja kävisi välillä viilentymässä järvessä. Itseasiassa mulla kuluu vino pino kirjoja aina lomalla, nytkin luin viikossa lähes kirjan per päivä. Seuraavaksi täytyy alkaa kartuttaa iPadin e-kirjastoa, olisi nimittäin huomattavasti helpompi kanniskella mukana kuin kassillista perinteisiä kirjoja :)

Aivan hiljattain Aamulehdessä julkaistun jutun mukaan lyhytkin luonnossa liikkuminen edistää terveyttä. Tämä kyllä tuli todistettua aivan omakohtaisesti, loman alussa syke oli matalampi kuin normaalisti. Luonnossa liikkumisen terveysvaikutukset kohdistuvat mm. sokeriaineenvaihduntaan, stressitasoon (kortisoli) ja kolestoritasoihin. Näiden ohella se hiljaisuus tekee hyvää kyllä pääkopallekin. Suosittelen aivan kaikille! Muutenkin arjesta hetkeksi irtautuessa inspiraatio on ihan toisenlaista, muuten en netisstä, sähköpostissa tai Facebookissa en hengaillut, mutta blogin ulkoasua muokkailin hieman ja löysin kesäksi uudet bikinit! Normaalisti mulla ei tahdo ollenkaan riittää aikaa etsiskellä jotain bikinejä, mutta nyt kun ei kerrankin ollut kiire mihinkään, niin aikaa oli :)

Auringonlasku


Minulla oli kyllä ajastettuna muutama postaus teille loman ajaksi, mutta Blogger suuressa viisaudessaan jätti ne julkaisematta. Aina ei toimi mutta toivottavasti jatkossa tekniikka ei tekisi tepposia.

Heräsin lomalla joka ikinen aamu seitsemältä, en pakosta vaan koska huvitti. Se oli oikeastaan ihan tervetullut rytminmuutos, nukkumatti tuli monesti jo 21-22, joten varsin hyviä yöunia tuli kyllä nukuttua. Tästä innostuneena ajelin eilen jo ennen aamuseitsemää noutamaan rapakon takaa tullutta lähetystä. 

Precision Nutrition, level 1 -opintomateriaali
                                    Introducing, Precision Nutrition level 1 opiskelumateriaali on saapunut! Hyvästi vapaa-ajan ongelmat! :D Näiden kirjojen parissa tulee vietettyä luultavasti tovi jos toinenkin.

In English, of course!
                                   

Kuva netistäOhjelmassa on luvassa pari tiukkaa työpäivää ja huomenna kauan odotettu hieronta. Toivottavasti saan vanhaan malliin siitä hiukan helpotusta tähän purentalihasjumiin. Ottaen huomioon, että olen ennen ollut ihminen, joka todella tykkäsi nukkua, niin ei nykyään uskoisi. Siinä vaiheessa kun joka aamu herää tuhannen jumissa ja solmussa (puren siis hampaita yhteen öisin), ei nukkuminen voisi vähempää kiinnostaa ellei se olisi kaikelle elämällä välttämätöntä. Pitäis vihdoin hilata tämä takamus sinne hammaslääkäriin, noista hätävarakiskoista ei nimittäin ole oikein enää apua. 

Kevättä kohti, kaverit!

Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti