tiistai 17. kesäkuuta 2014

Vieroitus, päivä 2

Ihmeen hyvin on mennyt, ei pahempia oireita, joskin tietysti makeaa ja sämpylää mieli tekisi. Eilen söin kaikenkaikkiaan 3 tuhdimpaa ruoka-annosta, 2 lämmintä sen savulohen lisäksi. Kuva jäi nyt ottamatta, mutta se ei ollut sen kummempaa, kuin kanan reisikoipi uunissa porkkanan ja bataatin kanssa, hiukan chilimajoneesia kylkeen. Se ei sinänsä ollut kiinnostavaa.

Minulla on pääperiaatteena näissä vieroituksissa ollut tarpeeksi oikeaa ruokaa ja riittävästi sekä proteiinia että rasvaa. Ne useinmiten toimivat vallan mainiosti, eikä nälkä pääse yllättämään. Jos nälkä pääsee yllättämään, on peli lähestulkoon jo menetetty, koska ainakin itselläni sen mukana tulee se himo ja roikun jääkaapin ovessa ennenkuin ehdin kissaa sanoa.

Eilen siis karkotettiin makeannälkää näillä eväillä, suhteellisen menestyksekkäästi.

Läkerolin salmiakkipastillit

Lidlin suklaariisikakut


Tuntemukset toistaikseksi: vähemmän akuuttia turvotusta, migreeni ja lieviä vieroitusoireita. Jatketaan samaan malliin siis. Pian pääsen eroon PepsiMaxistakin ja noista satunnaisista riisikakkuherkuista :)

ps. tiesitkö muuten aspartaamin tappavan muurahaisia? Itselleni se seikka ainakin kertoo, ettei aspartaamilla (tai muilla keinotekoisilla makeutusaineilla) makeutetut tuotteet sovi säännölliseen käyttöön. Enää, ennenhän elin PepsiMaxilla...
Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti