maanantai 20. tammikuuta 2014

Kevään merkit - vatsatreeniä ja uusia treenivaatteita

Heipä hei!


Kuluneeseen viikkoon mahtui kaikenlaista, flunssaa, kouluttautumista, uusia treenivaatteeita, uusia asiakkaita, kevättukkaa ja herkkuja. Flunssa oli pikainen ja lievä, siitä selvisin todella vähällä. Se kylläkin aiheutti sen, että itseänsä sai entistä tiukemmin suostutella kaikenlaisiin treenijuttuihin, tuo lepovaihe jää jotenkin ainakin minulla todella helposti päälle. Näillä leveysasteilla kova pakkanen on myös kantanut kortensa kekoon tässä asiassa, siinä vaiheessa kun lämpömittari paukkuu -20 astetta, pientä nuhaa on ilmassa ja lenkkeilyhommat tulevat puheeksi, on niin helppo sanoa, että juueikiitos. Etenkin kun karvainen lenkkikaverini ulkoilisi mieluimmin vain auringonpaisteessa ja lämpimässä, alkaa kynnys muodostua jo todella suureksi ulkoilulle.

Noh, tälle aamua on kuitenkin takana jo kipakka lenkki (tai lähinnä vaappumista se noissa toppavaatteissa muistuttaa) ja pikainen keskivartalotreeni. Treenin liikkeet ovat lähes kaikki lemppareitani, olen aivan ihastunut linkkuveitseen pallolla, se kaikessa toiminnallisuudessaan kuormittaa kivasti koko keskikroppaa.

Pikavatsat

Lämmittelyksi kävelyä ja kiertoja kepillä sekä ensimmäinen sarja kevyesti

Vatsarutistus pallolla 3 x 20
Nopeat kierrot levypainolla (5kg) 3 x 30
Linkkuveitsi pallolla 3 x 10

Treenivaatteissa huomaan hankkineeni vahingossa useammankin vaatekappaleen samalta merkiltä. Ostin Casallin treenipöksyt joskus vahingossa, ja hyvänen aika, että ovat olleet kovassa käytössä. Nyt jouduin sanomaan niille kuitenkin heipat, hyvin palvelivat. Mitään ei hajonnut ja pidin niistä kovasti, mutta kuten treenivaatteilla on tapana, eivät ne ikuisuuksia hyvännäköisenä kestä. Uusien housujen metsästys lähti siis täysin tarpeesta, ja seuraaviin hankintoihin päädyin :)


http://d3qbp174imiuan.cloudfront.net/media/catalog/product/1/4/14117375_big.png
Casall Beat Draped Racerbackhttp://d3qbp174imiuan.cloudfront.net/media/catalog/product/cache/6/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/9/3/9390-621901_big_1.png
Casall Essentieal 3/4 Tights

Tämän paidan omistan valkoisena, ja se on yksi ehdottomista lemppareistani, tuo punainen olisi kyllä varsin kiva väri myös :) Ja sitten nämä treenipöksyt, voi hyvänen aika, istuvuus on todella hyvä (tällaiselle alle 160-senttisellekin), materiaali samoin, siinä hetken hurmiossa harkitsin hankkivani toisetkin :D

Se on kyllä varma kevään merkki, kun alkaa tehdä mieli uusia treenivaatteita.Nämä päätyivät kyllä edellisten lisäksi myös ostoslistalleni :)

Casall - verkkokauppa

  1. Pitkähihainen paita - Beat Longsleeve
  2. Treenilaukku - Cylinder Bag
  3. Toppi - Word of Yoga Straptank
Kyllä voin rehellisesti myöntää, että olen kerran jos toisenkin ylipuhunut ja lahjonut itseni treenaamaan uusilla, kivoilla treenivaatteilla, se lienee aika yleistä, eikä oikeastaan edes kovin paheksuttavaa :)

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin!Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti