keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Turkinpippurismoothie

Turkinpippurit ovat yksi lapsuuteni lempikarkeista, aivan ehdottomasti. Niitä söi koko perhe, äiti toi niitä usein matkoilta lentokentältä ja ne auttoivat minua ylioppilaskirjoituksissa. Parhaita olivat ehkä ne lakritsiturkinpippurit keltaisessa pussisa 90-luvun lopulla, mutta niitä ei taida saada enää. 

Tämä nostalgia kiilsi silmissäni, kun ostin Prismasta Urtekramin lakritsijauhetta. Suunnitelma oli jo selvä, ja toteutin sen heti kotiin päästyäni. Valitettavasti olin yksin kotona, joten tämä mielipide tästä smoothiesta on täysin puolueellinen, koska mies ei ollut maistelemassa :D

Sellainen huomio, että mikäli kärsit korkeasta verenpaineesta, olethan varovainen lakritsijauheen käytössä, se voi nostaa verenpainetta. Noudata lääkärisi ohjeita.

Turkinpippurismoothie

1 jäinen banaani
1 mitta (1dl) heraproteiinia (vanilja tms. itse käytin MyWhey Cookies&Creamia)
pari tippaa steviaa
1 tl lakritsijauhettaSekoita ja nauti. Huh, olihan se hyvää, tosin innostuin niin, että tupsautin lakritsijauhetta lähes 2 teelusilallista, ja se oli hieman liikaa, joten uskoisin tuon yhden olevan lähempänä totuutta :)

Olen lähes onnesta soikeana, kun valo on tullut takaisin. Aamut alkavat sarastaa Oulun korkeudella jo melkein heti kahdeksan jälkeen ja pääsee ihan tuonne neljään asti iltapäivällä, ennenkuin pimeys iskee jälleen. Jos mahdollista, kannattaa päivän ulkoilut hoitaa valoisan aikaan, jos aurinko vielä paistaisi, olisi se suoranaista terapiaa :)

Reseptirintamalla on tulossa suklaamoussea, avokadot pitää kypsytellä ensin, mutta uskoisin, että ihan tässä muutaman päivän sisällä päästään tositoimiin!

Aurinkoa ja iloa :)


Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti