torstai 23. tammikuuta 2014

Uusi palvelu - ruokavalio esimerkkiaterioineenHeipä hei,

olen huomannut, että ihmisillä voi olla vaikeuksia toteuttaa terveellistä ruokavaliota käytännössä, vaikka ajatuksen tasolla asia saattaisi onnistuakin. Tähän voi vaikuttaa myös fyysinen kunto, joka voi olla esimerkiksi kilpirauhasen vajaatoimintaa hankalinta vaiheetta podettaessa todella heikko. Silloin ei yksinkertaisesti ole voimavaroja käytännön suunnitteluun ja ajatustyöhön.

Tulen jatkossa tarjoamaan laajennettua RuokaRemppa -palvelua, joka sisältää esimerkkiruokavalion tietylle ajanjaksolle (esimerkiksi 1-4 viikkoa) kauppalistoineen. Tämäkin tullaan todennäköisesti toteuttamaan ruokapäiväkirjan pohjalta (jos asiakkaalla voimavaroja on), mutta en pelkästään analysoi ruokapäiväkirjaa ja anna siitä yleistä palautetta, vaan laadin myös henkilökohtaisen ruokavalion viikon jokaiselle päivälle ja jokaiselle aterialle, sovitulle ajanjaksolle. Otan huomioon kokonaisuuden suunnittelussa asiakkaan tilanteen (mahdolliset sairaudet, viljaton, gluteeniton, maidoton), tavoitteet ja mahdolliset allergiat, ja pyrin niiden pohjalta rakentamaan asiakasta parhaiten palvelevan ruokavaliokokonaisuuden (oikeat hiilihydraatit, rasvat ja proteiinit sopivine määrineen).

Toistaiseksi palvelu ei vielä näy hinnastossa, mutta kyselyt siitä voi osoittaa sähköpostiin kuntoilo @ gmail.com (poista välilyönnit). Hinta tulee olemaan jonkin verran hinnastosta löytyvää RuokaRemppaa korkeampi, koska se sisältää yksinkertaisesti niin paljon käsityötä, mutta uskon, että asiakkaalle se voi olla kultaakin kalliimpi sijoitus. Palvelu kokonaisuudessaan toteutetaan etänä, joten asia ei jää paikkakunnasta kiinni.


Kuva: Do you agree?

Thanks to Grow Food, Not Lawns for the image.
Kuva Food Inc. facebook-sivuilta

Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti