perjantai 8. marraskuuta 2013

Rentoutumisen syvin olemus

Tiedättekö, ajattelin tulla paasaamaan näin kesken vapaapäivän teille siitä, miten tärkeää on viettää vapaapäiviä. Uhraan siis hetken omastani, julistaakseni rentoutumisen ilosanomaa, yhteisen hyvän eteen ikäänkuin.

Kirja ja kuppi kahvia. Teekin käy.

Itselleni tämä ei aina ole ollut itsestäänselvyys, mutta vakaasti läpiviemääni elämäntapamuutokseen sekin sisältyi. Eli toisin sanoen olen tässä pikkuhiljaa pakottanut itseni lempeästi viettämään vapaapäiviä, jolloin ajatukset ovat vain ja ainoastaan positiivisia (murehtiminen ehdottomasti kielletty), tekeminen lempeää ja mielekästä (jos ollenkaan). Rohkenisin väittää, että tekee hyvää varmasti itsekullekin, etenkin stressipirkoille ja -erkeille erityisen suositeltavaa.

Tänään siis en kirjoita mistään sen syvällisemmästä (sitäkin on luvassa), vinkkaan vain, että rentoutukaa hyvät ihmiset, ja jatkan kahvikupposen nauttimista hyvän kirjan parissa. Nesbon uusin (miten hiivastissa tästä näppiksestä löytyy tuo norjalaisten suosima o?) tosin loppui jo, mutta uutta luettavaa notkuu hyllyt pullollaan, sekin tietoinen valinta.

Huomenna aion rentoutua aamulla astangajoogassa, se jos mikä antaa potkua päivään.

Rentoutukaa ihmiset, tämä on käsky :)
Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti