lauantai 23. marraskuuta 2013

Smoothie - keltainen

Smoothiet ovat tulleet elämääni kyllä jäädäkseen (heti kun olin toipunut liiallisesta macatujauksesta smoothiessa, siihen ei mennyt kuin vuosi), niihin on kätevä upottaa jos jonkinlaista kasvista ja vihannestakin (kyllä, laitan joku päivä reseptin hyvänmakuisesta viherpirtelöstä!), superfoodeista puhumattakaan.Tässä on yksi vaihtoehto, makea ja maukas, toimii välipalana tai ihan kelpo ateriakin, kunhan lisää proteiinia joko jauheena tai ihan erikseen. Tässä keltaisessa on poikkeuksellisen paljon hedelmiä, yleensä suosin marjoja enemmän, smoothiessa ja muutenkin. 

200g ananasta (tuoretta mieluummin)
1 banaani (puolikaskin riittää jos on kovin iso)
1,5 dl jäisiä mangopaloja
1 rkl tyrnimarjoja tai 1-2 rkl tyrnimarjajauhetta
vettä tai kookosvettä (kuvassa banaanilla maustettuna)

Blenderillä kaikki suloisesti sekaisin (jäisiä hedelmiä/marjoja ei kannata laittaa pohjalle, laita ensin neste ja jäoset asiat sen jälkeen). Tästä tulee 2 isoa lasillista, säilytä jääkaapissa vaikka seuraavaan päivään. 


Bookmark and Share

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tuon ostin kuntosalini luomukaupasta, mutta sitä saa kyllä Ruohonjuuresta, Hyvinvoinnin tavaratalosta ja monista muistakin nettikaupoista, muistelen jopa omassa Lifessa olleen. Tällä hetkellä minulla on kookosvesijauhetta, jota myös saa yllä mainituista nettikaupoista ainakin :)

      Poista