sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kukkaiskosmetiikkasarja Zuii

Nyt jos on jollain hankintalistalla Zuiin tuotteita, kannattaa hyödyntää Biodellyn kampanja! Zuii on ammattilaismeikkisarja Australiasta, ja sen tuotteet valmistetaan jasmiinin ja ruusun kukkien nupuista, kamomillan kukkien terälehdistä, ruusu-, manteli-, jojoba- ja kehäkukkaöljyistä, appelsiininkukkaöljystä ja muista kukka- ja kasviperäisistä ihoa hellivistä raaka-aineista ja ripauksesta mineraaleja. Zuiille on myönnetty kansainvälisesti tunnettuja sertiointeja ja suurin osa sen tuotteista on myös vegaanisia.

Itselläni on kulmakynä sävyssä Taupe, jonka kanssa alussa koin pienimuotoisen viharakkaus -suhteen, mutta sittemmin elomme on tasaantunut ja nyt ollaan jo hyviä ystäviä <3 Tämä tarvitsee kaverikseen kulmaharjan, jottei lopputuloksesta tule liian piirtyvää, ellet sitten sellaista tahdo.

Poskipuna (sävyssä Mango) ja hohdepuuteri (sävyssä Peach) sen sijaan syrjäyttivät synteettiset sisarensa välittömästi. Rohkenen väittää noiden sävyjen sopivan lähes ihonsävylle kuin ihonsävylle. Poskipuna on yksistään hiukan mattainen joten tuo hohdepuuteri tuo upeaa hehkua iholle. Käytän itse tuota sävyä ripauksen poskipunan päällä.Omalla hankintalistallani Zuiilta on vielä luomivärit, niitä on kehuttu valtavasti ja väitetään niiden sisältävän luonnonkosmetiikan parhaimmat pigmentit. Sävyjä ainakin riittää :)

Biodellyssä on muuten luonnonkosmetiikan nettikauppojen paras kanta-asiakasohjelma. Tätä kehun ihan vilpittömästi, muutaman tilauksen sieltä tehneenä bonuspisteiden ropinan kanta-asiakastilille suorastaan kuulee. Toimitus on aina nopea, turhaa roskapostia ei sähköpostiin tule ja asiakaspalvelu on ystävällistä. Jonkin bugin vuoksi sain kerran tilaukseni tavalliseen postitoimipaikkaan pakettiautomaatin sijasta, ja tästä palautetta lähettäessäni asiaani suhtauduttiin sen vaatimalla vakavuudella :) Näitä luonnonkosmetiikkaan erikoistuneita verkkokauppoja ei vielä ole kuin kourallinen, joten palvelun laatu kyllä mielestäni korostuu. Ei tee mieli tilata paikasta, josta pakettia saa odottaa viikkokaupalla, jos vaihtoehtona on takuunopea toimitus ja vieläpä ilman postikuluja!

Kannattaa käydä vilkaisemassa :)


Biodelly
Bookmark and Share

4 kommenttia:

 1. Hei! Olen kuullut hirmuisen paljon hyvää Zuiista, mutta en vielä kokeillut heidän tuotteitaan :) Pitää käydä vilkaisemassa, jossa sitä vielä kerkeisi tilaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zuii on kyllä tosi kehuttu, innolla odotan, että pääsen vielä jokin kaunis päivä testaamaan luomivärit ja huulikiillot :)

   Poista
 2. Kiitti vinkistä! En ole aikaisemmin tilanut Biodellystä, mutta nyt pistin heti tilauksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain, itse olen ollut tosi tyytyväinen, Biodellyssä on tullut vieläpä useita sarjoja valikoimiin lisää nyt keväällä, joten on mistä valita :)

   Poista