keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Huijauskahvi

Jos saisin vapaasti valita, joisin aina aamukahvini kylmänä frappuchino-tyyliin ja kunnon kermalorauksella. Tilanne valitettavasti on se, että jos mielin hengittää muutoinkin kuin suun kautta, kerma on poissa laskuista. Siitä seuraa niin armoton tukkoisuus, että konttaan apteekkiin nenäsuihkehyllylle alta aikayksikön. Monta vuottahan tätä kärvistelyä kestikin, ei auttaneet kortisonisuihkeet tai muut kepulikonstit, tukkoisuus oli ja pysyi, kunnes jostain hoksasin kokeilla maidottomuutta. Ja kappas, henki kulki jälleen.

Noh, se kermakahvi olisi siis rakas asia, mutta koska elimistö on toista mieltä niin niillä mennään mitä on annettu, eli tyydytään kehnoihin ja vähän parempiin korvikkeisiin. Yhden sellaisen löydät tästä postauksesta. Tässä kuitenkin taannoin etsin jotain ihan muuta asiaa (taisi muuten olla frappuchino maker, en edes tiennyt, että sellaisiakin on!) kun törmäsin blogiin, jonka pitäjä oli nerokkaasti sekoitellut heraproteiinia ja kahvia. Tätähän täytyi testata heti, ja siitä syntyi huijauskahvi. Maistuu kutakuinkin kahville, näyttää kahville, mutta ei sinänsä ole kahvia.

Aamunavaus


Tarvikkeet


Tarvitset vain ja ainoastaa proteiinijauhetta 1 mitallisen (heraa oli mulla, voit kokeilla riisi-, herne- tms. protskujauheita halutessasi), n. 3 dl vettä ja pikakahvia maun mukaan. Shakerissa homma sekaisin, mausta stevialla jos tahdot ja nauti kylmänä jääpalojen kanssa. Täydestä meni :D

Huijauskahvi <3


3 dl vettä + jääpaloja
1 scoop Selfomninutrion 100% Micro Whey Active -heraproteiinia, cafelatte
1-2 tl pikakahvijauhetta (esim. Clipper)
(steviaa)

Mittaa kahvi, vesi ja heraproteiinijauhe shakeriin ja ravista sekaisin. Lisää jääpalat vasta tarjoiluvaiheessa.

Tuo heraproteiini muuten passaa makunsa puolesta kuin nappi silmään tähän touhuun. Muutenkin on oikein oiva, sekoittuu hyvin ja kahvin maku on tunnistettava, joskin riittävän mieto. Näitä samaisia tuotteihan saa myös stevialla makeutettuna ja makuvaihtoehtoja löytyy.

Lempihera <3

Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti