keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Kosmetiikkajuttuja

Noniin, sain vihdoin tilaamani tuotteet viime viikolla, ja onnellista yhteiseloa on jatkunut ever since :) Mitään kovinkaan syvällistä kokemusperäistä tietoa ei siis ole luvassa vielä, mutta kerronpa, mitä tilasin ja ensituntumat tuotteesta.

Mádara


Tämä latvialainen luonnonkosmetiikkasarja on suomalaisittain ehkä yksi tunnetuimpia, eikä varmasti vähiten Noora Shinglerin heidän kanssaan tekemän yhteistyön vuoksi. Sarja vaikutti helposti lähestyttävältä näin luonnonkosmetiikkaamatöörin näkövinkkelistä, ja oli hinnaltaan myös kohtalaisen huokea. Mádaraa myyvät mm. Stockmann ja Sokos, joten jos tekee mieli hipelöidä tuotteita ennen tilausta, niin siellä se ainakin onnistuu. Tilasin Mádaralta deodorantin, sampoon, kasvoveden ja suihkusaippuan. Toistaiseksi olen ollut tyytyväinen näistä jokaiseen. Ihotyyppini on sekaiho, pienellä pintakuivuustwistillä, hiukseni taas helposti rasvoittuvat ja ohuet, sekä hikoilijana olen kai keskinkertainen. Hikoilen toki, mutta en läpimäräksi asti ja hajukin on hyvin siedettävä. Tässäpä taustaa, josta voi olla apua mikäli haluat testata samoja tuotteita.

Tilasin siis seuraavat tuotteet Mádaralta:

Yrttideodorantti
Gloss & Vibrancy Shampoo
Vitalisoiva suihkusaippua
Tasapainottava kasvovesiShampoo ja suihkusaippua

Kasvovesi ja deodorantti

Supermoodin raakasuklaa tuli erään tilauksen kylkiäisenä.

Oletko muuten kuullut LivBoxista? LivBox on konsepti, joka tuo tilaajillensa kotiin kerran kuukaudessa 4-6 kauneustuotetta. Boxi sisältää klassikkoja ja uutuuksia, eikä boxin sisältöä tiedä etukäteen. LivBoxin yhteistyöbrändien määrä ja laatu on aika vaikuttava, perinteisimpien kosmetiikkamerkkien lisäksi siellä on mm. Essie, Burt´s Bees, Korres, Dr. Hauschka, Lavera ja Terre d'Oc. Koko tuotemerkkivalikoimaan pääset tutustumaan tästä.

Tämä syyskuun boxi ei sisältänyt omiin kosmetiikkatarpeisiini juurikaan sopivia tuotteita, mutta näiden arvo jokatapauksessa ylittää boxin hinnan, joka on kuukaudelle hieman tilausjakson pituudesta riippuen noin 15,90€. Ja ainahan niitä voi antaa lahjaksi eteenpäin, jos juuri sen kuukauden boxi ei omia tarpeita palvele.

 Syyskuun boxi sisälsi seuraavat tuotteet: 


Skin Perfection Unifying Day Moisturiser
L'ORÉAL Skin Perfection Unifying Day Moisturiser
Shea Butter Hand Cream
L'OCCITANE Shea Butter Hand Cream
Royal Revolution
KATY Perry Royal Revolution tuoksunäyte
Lip Butter Blueberry Blush
NIVEA Lip Butter Blueberry Blush
Elnett Satin Volume Excess
L´ORÉAL Elnett Satin Volume Excess hiuslakka
Bright Touch
LUMENE Bright Touch puhdistusvaahto 
Eli jos olet ihminen, joka pitää kosmetiikasta, tämä voisi olla loistava juttu sinulle! Itse ainakin ihastuin konseptiin, näitähän on maailmalla tunnettu jo pidempäänkin, mutta Suomeen tämä palvelu on rantautunut melko hiljattain.

Jos innostuit, ja haluaisin tilata itsellesi LivBoxin (vaihtoehtoinen 3 kuukautta, 5 + 1 kuukautta ja jatkuva tilaus), tilaamaan pääset tästä.

Koodilla happiness saat pienen alennuksen boxitilauksestasi :) Eli 15% alennuksen jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista tai 3 kuukauden määräaikaisen boxitilauksen loppusummasta. Tämä alennuskoodi on voimassa syyskuun loppuun asti.

LivBox

Syyskuun boxin sisältö


Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti