torstai 4. syyskuuta 2014

Luonnonkosmetiikka

Nyt ollaan siinä pisteessä, että olen aloittanut siirtymisen luonnonkosmetiikkaan isolla vaihteella. Kunhan postisetä polkaisee pari pakettia perille, olen vaihtanut kaikki tähdellisimmät ihonhoitotuotteeni ja shampoon luonnonmukaiseen versioon. Kunhan ensin kerrytän hiukan käyttökokemusta, kerron mieluusti myös teille, mitä tarkalleen ottaen tilasin, ja mitä niistä tuotteista pidin.

Entisen ammattini (kosmetologi) vuoksi kaikki purkit ja purnukat ovat hyvin rakkaita, ja asiaa vauhdittaa myös se, että ihoni ei ole siitä helppohoitoisimmasta päästä. Kuivuudesta en kärsi, vaan lähinnä päinvastoin ja muutamaan otteeseen on tullut syötyä se maailman tujuin kuuri rasvoittuvan ja akneihon hoitoon, eli Roaccutan. Jälkeenpäin olen kuullut, että sillä(kin) on voinut olla vaikutusta hormoniepätasapainon syntyyn, kyseessä on nimittäin hyvin vahva lääke.

Noh, jokatapauksessa, odotan kärsimättömänä tuotteitani saapuvaksi, muutamat tarjoukset bongaamalla köyhdyin vain siedettävän summan rahaa. Olen tehnyt taustatyötä jo hyvän aikaa, tutustunut sarjoihin, lukenut kokemuksia jne, ja alan pikkuhiljaa hahmottaa jo, onko väliä sertifioinneilla, mitkä sarjat ovat oikeasti laadukkaita, mitä kannattaa ottaa huomioon ja mikä on esimerkiksi hyvä, ja edullinen sarja aloittaa luonnonkosmetiikkaan siirtyminen.

Jos pohdit, miksi luonnonkosmetiikkaan ylipäätään kannattaisi siirtyä, luepa tämä loistava postaus aiheesta.

Uusimpana kotimaisena markkinoille ilmestyi juuri Supermood, joka Anne Kukkohovin rakkauslapsi, eli hänen kehittämänsä ekologinen ja eettinen kauneusbrändi, joka käyttää laadukkaita, ekosertifioidun kosmetiikan tasoisia raaka-aineita. En oikeastaan malttaisi odottaa, että pääsen tutustumaan tähän! (Näitä ei ikävä kyllä ollut tulossa näissä ensimmäisissä tilaamissani paketeissa.) Ensimmäisenä elokuussa lanseeratun tuotelinjan nimi on Egoboost, ja tuotteet sisältävät pakurikääpää. How great is that!

Supermood


Anne Kukkohovi
Kuvat: supermood.fi
Eli, tervetuloa maailmaan Supermood, uskon, että tiesi tulee olemaan menestyksekäs, ja varmasti polkumme vielä kohtaavat :) Supermood -tuotteisiin voit tutustua täällä ja osoitteessa supermood.fi 

Ja kuten lupasin, omien ensihankintojeni tiimoilta palataan piakkoin! 
Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti